Leier Teniszakadémia

Leier Tenisz Akadémia

Nem az a fontos, milyen gyorsan futsz, sőt az sem, hogy milyen kecsesen. A lényeg

a kitartás, hogy talpon maradj, és bármilyen lassan is, de haladj előre a cél felé.

Célunk, olyan játékosok kinevelése, kik magyar és nemzetközi szinten is helyt tudnak állni. Mi kiválasztjuk korosztályonként a legszorgalmasabb és legrátermettebb tehetséges gyerekeket, akiket a megfelelő szaktudással és körülményekkel támogatunk abban, hogy profik legyenek mind gondolkodásban, mentalitásban és játékban, a pályán és az élet más területén egyaránt.

Amit mi biztosítunk

 • megfelelő mennyiségű és minőségű edzést korosztályonként
 • koordinációs és készségfejlesztő gyakorlatokat
 • erőnléti és kondicionáló edzéseket
 • mentális tréninget (Sport pszichológus és elméleti oktatás)
 • csapatépítő programokat (egységben az erő)
 • játékosok folyamatos elemzése és kiértékelés (statisztikák, videó elemzések, éves teljesítmény összegzés)
 • versenyzők versenyeztetése

Felépítésünk

Rendszerünk a Play and Stay (játssz és maradj) módszeren alapul, mely pillanatnyilag az egész világon a leghatékonyabb és egyben legelismertebb módszer. Ennek segítségével a gyerekek játékosan, de még is célratörően és gyorsan tudják elsajátítani a megfelelő alapjait a tenisznek.

Play and Stay

Piros labda

Kezdő szint. Itt a játék megszerettetése illetve az ehhez szükséges készségek fejlesztése a cél. Emellett itt tanulják meg az alap ütéseket a játékosok (tenyeres, fonák, röpte, szerva), melyeknek fontos szerepe lesz a későbbiek során.

Narancs labda

Haladó szint. Ennél a résznél nagyobb hangsúlyt kap az élő labdás játék. Az edzők itt finomítják a játékosok labdakezelését, illetve irányítását. Ezen a szinten kezdődik a gyorsaság es állóképesség fejlesztése

Zöld labda

Itt már a pálya teljes méretét használják a játékosok. Több szerepet kap a pont játék, mely fontos lépcsőfok a korosztályos versenyekhez. Emellett a technika végleges kialakítása ás az állóképesség, gyorsaság fejlesztése a cél.

Versenyzők

A versenyzők kiválasztása illetve versenyeztetése már a Play and Stay oktatásnál elkezdődik, ahonnan kiemeljük az arra alkalmas gyerekeket. Ezekre a szintfelmérőkre negyed éves periódusokban kerül sor. Itt minden gyereknek lehetősége van bekerülni a versenyzői gárdába, ha sikerül teljesítenie a korosztályának megadott szintet. A kiválasztásra került játékosok egyből emelt óraszámban kapnak teljes körű oktatást, kisebb létszámú csoportokban illetve egyéni óra keretein belül. Velük az arra szakképzett edzők foglalkoznak, akik segítik mind a Play and Stay, mind a korosztályos versenyzők (12,14,16,18) felkészítését az aktuális versenyekre, edzőtáborokra. Minden versenyzőnek személyre szabott edzés, illetve verseny tervezete van, melyet az edzői stáb állít össze nekik. Ezek mellett megkapják azokat a kiegészítő, de elhanyagolhatatlan foglalkoztatásokat (Sport pszichológus, atléta edző, erőnléti edző, mentális tréner), melyek elengedhetetlenek egy játékos számára a siker érdekében.

Kiemelkedő teljesítményű játékosainkat díjazzuk, illetve a klub házban található büszkeség falra kirakjuk eredményeiket. Ezzel is mutatjuk, mennyire büszkék vagyunk játékosainkra és sikereikre, mit mindannyian együttes erőbedobással értünk el!!

 

 • Nyári teniszpálya árak

  2017. Április 15. – 2017. Október 14.

  Tenisz pálya (H-P 6-11 h)4200Ft
  Tenisz pálya (H-P 11-14 h)3200Ft
  Tenisz pálya (H-P 14-16 h)4200Ft
  Tenisz pálya (H-P 16-20 h)5500Ft
  Tenisz pálya (H-P 20-24 h)4200Ft
  Tenisz pálya (Sz-V 6-12 h)4200Ft
  Tenisz pálya (Sz-V 12-24 h)3200Ft

  Foglalj pályát!

 • Nyári teniszpálya árak (bérleteseknek)

  2017. Április 15. – 2017. Október 14.

  Tenisz pálya (H-P 6-11 h)3500Ft
  Tenisz pálya (H-P 11-14 h)2900Ft
  Tenisz pálya (H-P 14-16 h)3500Ft
  Tenisz pálya (H-P 16-20 h)4900Ft
  Tenisz pálya (H-P 20-24 h)3500Ft
  Tenisz pálya (Sz-V 6-12 h)3500Ft
  Tenisz pálya (Sz-V 12-24 h)2900Ft

  Foglalj pályát!

 • Hírek